Onderneming

Onze veeleisende klanten ondersteunen wij op betrouwbare en flexibele wijze, zodat zij hun klantbeloften competent en effectief kunnen nakomen.
Wij beschikken over een internationaal leveranciersnetwerk. Dit leveranciersnetwerk is door ons geselecteerd en gecontroleerd op basis van eigen strikte kwaliteitscriteria. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit garanderen en wordt het reclamerisico geminimaliseerd.Wij adviseren onze klanten al sinds 1983 persoonlijk, als het gaat om snel en ongecompliceerd het juiste garen voor hun gebruiksdoeleinde te vinden.Dat bespaart tijd en geld.

Tegenwoordig hebben wij een uitgebreid assortiment aan industriegarens: van polyesterfilamentgarens, acrylgarens, gemengde acrylgarens (met katoen resp. wol) en verschillende effectgarens tot technische garens of garens voor de auto-industrie, in ruw wit of gekleurd. Met een goed branchenetwerk zoeken wij voor u naar de aankomende trends en ontwikkelen wij individuele garens voor uw weverij, breierij, vlechterij, tricotagefabriek of twijnderij. Wij weten hoe belangrijk betrouwbare leveringsprocessen zijn voor de “just-in-time”-productie en flexibele, ondersteunende services voor bedrijfsprocessen.

Wij bieden u kwaliteitsgarens en korte levertijden. Hierdoor realiseert u een liquiditeitsvoordeel en profiteert u van een vereenvoudigd afhandelingsproces

Om u dit te kunnen bieden hebben wij geïnvesteerd in voorraden welke geheel in Duitsland ligt. Bij alle diensten en services die wij u bieden, zijn wij ons bewust van onze verantwoordelijkheid ten opzichte van milieu en mensen. Wij zijn gecertificeerd volgens OEKO-TEX ® STANDARD 100 en selecteren onze leveranciers op duurzaam ondernemingsbeleid alsmede duurzame productie.

Bellana Wolhandel b.v.
Hamelandroute 90
7121 JC Aalten, Niederlande

Tel: +31 543 477 684
Fax: +31 543 477 048
E-Mail: info@bellana.nl